lunes, 2 de marzo de 2009

La Blogosfera Educativa

Els blogs els he buscat mitjançant el buscador de google com vas dir en classe.Els blogs que he seleccionat els he ficat dins del blog mitjançant un gadget anomenat "EF y Nuevas tecnologías".
El blog que he seleccionat ha sigut http://ciclosdeporte.wordpress.com/ publicat per Gabriel el 12 de Gener i ens parla de recursos Tic i EF i es classifica en tres apartats: "Condición Fíca y salud", "Juegos y deporte" i "Salud".
També conta amb molta informació sobre altres esports i amb algunes imatges, que em porta a dir que en Ef és necessari que es conte amb les tecnologies necessàries per poder mostrar als alumnes ejemples d´activitats concretes i esports.
En EF i en la realització d´esports és molt important el poder contar amb una imatge on poder orientarse i on poder millorar la tècnica en la realització de diverses activitats.
Crec que els blogs son una font d´informació enorme, on molts professionals comparteixen la seva experència i que permeten que la gent obtinga informació sense rebre res a canvi i s´ha de saber valorar i agrair.
Així que una volta acabada la nostra formació, crec que seria de bona utilitat que mantinguerem un blog on poder compartir informació e interanviar opinions amb companys de treball que pugen tenir inquietutds similars i així proporcionar informació a partir de la nostra pròpia experiència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario